Online marketing – hvad er det?

Online Marketing (online markedsføring) dækker alle de aktiviteter du kan arbejde med, når du vil sælge dine varer på internettet. Online marketing er en bred vifte af “kanaler” du kan bruge for at få din kunde i tale. Her er et kort overblik.

Online Marketing – Social Media Marketing (SMM)

Facebook, Instagram, Snapchat, Twitter, Linked In, Pinterest, YouTube, Blogs m.m. Er især velegnet til at holde en god kontakt med din målgruppe. (Dem der kan være interesseret i dine produkter)

Søgemaskineoptimering (SEM/SEO)

Du kan optimere indholdet på dine hjemmesider så det er målrettet de søgninger dine kunder foretager. Skaber du godt og “fedt” indhold som dokumenterer din viden og autoritet på et bestemt emne, har du muligheden for at tiltrække søgninger på emnet.

Online Marketing – Annoncer

Bannerannoncer kan du selv indrykke på sider/portaler som har meget trafik fra din målgruppe. Du betaler typisk for et antal visinger som kører i “karusel” med andre annoncer på siden. De klik du får på anoncerne kan spores med Google Analytics.

Googe Adwords er Googles annonce-system som bygger på en fremragende ide, der er win-win-win-situation for både sælger – og køber – og google. Du kan “indrykke” annoncer, hvor du betaler et beløb, hver gang kunden handler ved at klikke på din annonce.

Facebook Ads er også en mulighed for at ramme en bestemt målgruppes demografi.

Content marketing

Dækker begrebet; at skabe digitalt indhold som tiltrækker dine kunder …

Tekster, Billeder, Videoer – med gode fyldige historier om et bestemt emne. Dejligt fedt indhold som interesserer dine kunder.

E-mail markedsføring

Send emails til den række af kunder der har tilmeldt sig din liste. E-mail markedsføring er traditionelt en god salgskanal og en god måde at holde kontakt til dine kunder. De gode resultater er dug under pres – især fra de sociale medier som Facebook og Snapchat